DESIGNkeus info


DESIGNkeus : is in januari 2009 begonnen als een column over designproducten voor het interieur en exterieur. Geschreven door ontwerper Jan Willem Henssen voor TRIADD buro voor bouwkunst
Sinds januari 2011 is DESIGNkeus in blogvorm verhuisd naar deze plek (www.designkeus.nl)

DESIGNkeus columns : gaan over jong of oud design, vergeten design of onbekend design, vernieuwend of toekomstig design, geestig, provocerend of irritant design; of over opvallend materiaalgebruik, een boeiend lijnenspel, een technisch hoogstandje of het ei van Columbus.

DESIGNkeus Shop : sinds december 2016 is de webshop toegevoegd. In eerste instantie verkopen we daar interieurproducten die we in eigen beheer ontworpen hebben en laten maken. Gaandeweg vullen we dat aan met producten van derden.

DESIGNkeus video's : er zijn af en toe aardige filmpjes te vinden over design of designers. Die worden  op deze pagina geplaatst. Soms hebben ze niet direct met design te maken, maar dienen ze in een column als ondersteuning van het verhaal.

DESIGNgast : regelmatig nodigt DESIGNkeus gastschrijvers uit, die dikwijls schrijven vanuit een persoonlijke ervaring met een product. Wilt u zich aanmelden als DESIGNgast ? Graag !
Mail uw verzoek naar : info@designkeus.nl

DESIGN.ad : Sinds november 2014 bieden wij de mogelijkheid om een kleine advertentie te plaatsen in de vorm van een DESIGN.ad.
Meer informatie vind u hier

Veel genoegen met DESIGNkeus en ik hoop u regelmatig op de site terug te zien.

Jan Willem Henssen
(interieur)architect en blogger