woensdag 20 maart 2013

BLUSH

Blush, tafel, side table,spell, designkeus
De nieuwste aanwinst uit de collectie van Spell, de ‘Blush’ tafels. Ze stuurden mij al eerder foto’s en informatie, maar ik kom er nu pas aan toe. Zo gaat dat bij veel aanvragen en strenge selectie...
De tafels passen mooi in de ontwerplijn van Spell. Er zit zo langzamerhand een herkenbare signatuur in de manier waarop zij hun producten vormgeven. Vind ik goed. Geen 'jojo' ontwerpers, maar trouw aan hun ontwerp uitgangspunten. Zo hoort het.

De tafels zijn geïnspireerd op poederdoosjes. Ronde of vierkante met afgeronde hoeken en voorzien van een spiegel in het deksel.‘Blush’ is eigenlijk de naam voor het poeder wat je op de huid aanbrengt maar nu is Blush het doosje op een poot. Leuk gevonden.
Spell is goed in kleuren (en materialen). Dat weten we o.a. van hun ‘SWEET’ serie. Ook de ‘Blush’ tafels laten weer een mooie combinatie zien, ditmaal van poederige tinten met hout.
De bladen en poten zijn van metaal met een Blushcoat, eh poedercoat, afwerking en de houten inleg is van MDF met eiken fineer. Aantrekkelijke producten, waarbij vooral de ronde tafels met de ‘kruispoot’ een grappige uitstraling hebben.
Om de poederdoos inspiratie te vervolmaken zou ik, behalve van hout, ook een ‘inleg’ van spiegelglas hebben gemaakt …

©DESIGNkeus-jan willem henssen

Ontwerp : 2013 | Spell Design Team
Productie :Spell
Prijs : € 265,--
Te koop bij  : de aangesloten dealers
Producent :
Informatie : www.spell-online.com
Verkrijgbaar in : vierkant en rond, 5 kleuren, 2 ‘inlays’
Afmeting : vierkant - B 38 cm, D 38 cm, H 46 cm
rond - Ø 39 cm, H 46 cm
Bijzonderheden :
Foto’s : spell

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie. Het kan even duren voordat die geplaatst wordt.